Ponúkané služby

PDFPrintE-mail

Informácie pre zákazníkov

Registrácia domén a výber vhodného webhostingu

Registrácia stránky do internetových vyhľadávačov a optimalizácia SEO

Tvorba webstránok

Statické webové stránky sú jednoduchým, ale zároveň efektívnym riešením pre menšie firemné prezentácie s nie príliš častou potrebou aktualizácie. Redakčné dynamické portály umožňujú aktívne spravovať obsah a grafickú podobu webstránky, a to aj bez znalosti programovania. Systém funguje na dvoch rozhraniach. Prezentacná vrstva, ktorá je určená návštevníkom portálu a administračné rozhranie sú služiace na správu prezentačnej vrstvy ako aj celého systému. Tieto dynamické webstránky sú vhodným nástrojom pre obecné portály, elektronické vydania novín a blogy.

Elektronické obchody

Elektronické obchody sú veľmi podobné predchádzajúcim dynamickým webovým portálom s tým rozdielom, že kým pri tých sú najčastejším obsahom novinky, články s obrázkovými prílohami a rôzne ankety, v elektronických obchodoch tvoria podstatu kategorizované tovary alebo služby. Tieto systémy umožňujú kupujúcemu pohodlne vyhľadať želaný produkt, zistiť jeho vlastnosti, dozvedieť sa o ňom potrebné informácie, zaradiť si ho do svojho nákupného zoznamu a ukončiť nákup platbou. V administračnom prostredí sa objednávka a fakturácia spracuje.

Realitné portály

Realitné portály sú podobné elektronickým obchodom. Návštevník pomocou nich vyhľadáva v ponuke a administračné prostredie umožňuje spravovať kategorizované inzeráty.

Firemný dizajn a logotypy

Ak už vaša firma alebo obec používa jednotný grafický dizajn, môžete si byť istý, že aj nami vytvorená webstránka bude dodržiavať tento štýl. V prípade, že firemný dizajn a logo ešte nemáte, pripravíme pre vás niekoľko alternatív, z ktorých si určite vyberiete tú najlepšiu.

Fotogalérie

Na vašu stránku je možné doplniť široké spektrum galérií obrázkov. Líšia sa funkcionalitou a dizajnovým stvárnením. Je už len na vás, akú galériu si obľúbite.

Hudobné komponenty a videá

Ano, na vašu stránku sa dajú doplniť rôzne hudobné prehrávače a videoprojekcia. Stačí si len vybrať.

Preklad webstránok do cudzích jazykov

Aj váš biznis už prerástol hranice, je na čase pripraviť sa na nových návštevníkov stránky v ich rodnom jazyku. Vaše webstránky môžu fungovať vo viacerých jazykových mutáciach. Ponúkame vám preklad do angličtiny, nemčiny, češtiny, maďarčiny a indonezčiny.

Chuťovky

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Statistics

  • Who's Online

Polls

Joomla! is used for?
 

Advertisement

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.